{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

Tuvaletinizi Mutlu Bir Alana Çevirin: İyi Hissettiren 5 Dekorasyon Tavsiyesi

Decoverse Blog

İster küçük, ister daha büyük bir banyo alanınız olsun, bazı şık banyo dekoratif fikirleri eklemek evinizde büyük bir etki yaratabilir. Basit aksesuar fikirlerinden boya ve depolamaya kadar, ilham verici değişiklikler yapmak banyonuzu kısa sürede sıkıcı ve sıradan görünümden rahatlatıcı ve ferahlatıcı hale getirebilir. Banyo tasarımı için yenilikçi ve eğlenceli fikirler arıyorsanız tuvaletinizi daha mutlu bir alana dönüştürecek dekorasyon fikirleri için 5 farklı ilham verici tavsiyeyi keşfetmeye başlayabilirsiniz!


Banyonuzu Dekore Ederken Renklerin Gücünden Faydalanın

Decoverse Blog

Banyoda renk kullanmak, yeni bir dekorasyon planı yaparken aklınıza gelen ilk fikir olmayabilir, ancak kesinlikle tuvaletinizi daha eğlenceli ve neşeli göstermenizi sağlayacaktır. Banyonuzda veya tuvaletinizde istediğiniz görünümü, hissi ve tasarımı yaratmak için iyi bir renk şeması gereklidir. Banyonuza parlak ve güzel bir renk katmak, tüm evinizi gerçekten kaldıracak ve bu işlevsel alanı dekorunuzun geri kalanıyla uyumlu hale getirecektir. Renkleri nasıl kullanacağınız konusunda kararsızsanız aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda döşenmiş banyo modelleri fikri ve rengi var. Hem dekoratif ürünler hem de mobilya için aşağıdaki renkli banyo tasarımı fikirlerinden ilham alabilirsiniz.

●  Renk şemasını takip ederek aynı veya kontrast tonları birlikte kullanarak dekorasyonunuzda fark yaratmalısınız.

●  En iyi sonuçlar için nötr, zengin ve vurgu rengi olmak üzere 70/20/10 kuralını takip etmelisiniz.

●  Renkleri kullanmak konusunda cesur değilseniz iki farklı nötr tonu birlikte kombinlemelisiniz.

●  Fayans, duvar, vitrifiye mobilya ve banyo aksesuarları için tek rengi üçten farklı alanda kullanmamaya önem göstermelisiniz.

●  Renk paleti seçmek konusunda kararsız kaldığınızda evinizde temaları göz önünde bulundurmalısınız.



Tek ve Parlak Bir Renk Seçin


Banyo dizaynı söz konusu olunca parlak tonları seviyorsanız daha cesur ve göz alıcı bir seçim yapabilmek için tek bir renk kullanabilirsiniz. Sarı, turuncu, kırmızı, pembe, zümrüt yeşili, elektrik mavisi veya istediğiniz diğer parlak renkleri alabilir ve süper cesur bir görünüm elde etmek için beyaz veya başka nötr tonlar ekleyebilirsiniz. Hayalinizdeki renge karar verdikten sonra onu banyonuzda uygulamak için tercih edebileceğiniz onlarca farklı fikir var. Cesurca döşenmiş banyo fayans modelleri, parlak baskılı duvar kağıdı, tasarım dolaplar, vitrifiye veya aksesuar ürünleri en sevdiğiniz rengi seçmenizi sağlayabilir. Banyonuzu gerçekten parlak, şık ve eğlenceli hale getirmek için hepsini veya sadece birkaçını birlikte kullanabilirsiniz.



Birden Çok Rengi Cesurca Eşleştirin


Mutlu ve pozitif bir tuvalet yaratmak için tek bir renk yeterli değilse birden fazla tonu kullanarak hayalinizdeki dekorasyonu yaratabilirsiniz. Birkaç parlak tonu bir araya getirmek istiyorsanız önce iki renk mi kullanacağınıza yoksa süper renkli bir dekorasyon mu oluşturacağınıza karar vermelisiniz. İki parlak ton kullanacaksanız bunları uyumlu bir renk şeması oluşturarak kolayca eşleştirebilirsiniz. Süper renkli dekorasyon arayışındaysanız kuralların dışında davranarak kırmızı, mavi, sarı, yeşil, mor ve turuncu gibi birbirinden parlak tonları birlikte kullanabilirsiniz. Rengarenk tasarım banyo dolapları ile parlak duvar kağıtları, cesur fayanslar ve lavabo dekorasyon ürünleri tercih ederek tuvalete enerji katabilirsiniz.



Eğlenceyi Banyolara Taşıyan Tasarım Fikirler


Her sabah banyonuzda hazırlanmanın ve gün sonunda rahatlamanın mutlu bir seansa dönüştüğü alan yaratmak için eğlenceli tasarım fikirleri oluşturmak isteyebilirsiniz. Parlak duvar kağıdı dekorasyonlarından rengarenk sanat eserlerine ve tasarım lavabo modellerine kadar avangart bir dekorasyon için kullanabileceğiniz onlarca farklı eğlenceli fikir mevcut. Haydi gelin eğlenceyi banyolara taşıyan tasarım fikirlerine daha yakından göz atalım.



Desenli Duvar Kağıdı Çeşitleri


Panellerde ve fayansların kenarlarında duvar kağıdında bir renk tonu seçmek, banyolara başka bir dekorasyon unsuru eklemenin güzel bir yoludur. Duvar kağıtları aynı zamanda pratik nedenlerle fayansların veya duvar boyasının daha uzun ömürlü olmasına da katkı sağlayabilir. Renkli ve eğlenceli duvar kağıtları beyaz banyonuzda mekanlarınıza ambiyans ve doğal bir hava katacaktır. Dinlendirici bir banyonun keyfini çıkarırken ruhunuzu sakinleştiren bir şelaleye sahip bir ormanın illüzyonunu merak etmeniz doğaldır. Yeşil tonlara sahip çiçekli duvar kağıdınız banyonuzu doğal bir şekilde aydınlatmak için bir avize ile tamamlanabilir.



Cesur Renkli ve Desenli Fayans Döşemeleri

Decoverse Blog

Alışılmışın dışında eğlenceli ve çarpıcı bir ambiyans yaratmak istiyorsanız renklerin ve desenlerin gücünü fayans döşemelerinde de göstermelisiniz. Alışılmışın dışında düşünmeye karar verdiyseniz dama tahtası gibi hem klasik hem de çarpıcı karoları tercih etmek iyi bir fikir olabilir. Siyah ve beyaz dama desenli fayans döşemeleri monokrom havasıyla avangart bir alan yaratırken siyah ve kırmızı gibi kombinasyonlar biraz daha cesur hissettirebilir. Mavi ve turuncu gibi kontrast renklerin diyagonal etkisini banyo döşemelerinde kullanarak alana daha fazla sürpriz de katabilirsiniz.



Duvar Sanatları ile Çağdaş Banyolar


Duvar sanatları gibi küçük ayrıntılar, banyonuzu daha eğlenceli ve aynı zamanda modern göstermenize destek olabilir. Özellikle geniş ve ferah bir banyonuz veya tuvaletiniz varsa güzelce seçilmiş sanat eserleri ile son derece avangart bir ambiyans elde etmek mümkün. En sevdiğiniz sanatçıların reprodüksiyon eserlerini banyonuzda kullanmak aynı zamanda daha mutlu ve neşeli hissetmek için fırsat yaratabilir. Soyut parçalar ise dikkat çekebilir ve banyo alanınız için bir kişilik oluşturabilir. Dikkati sanat eserlerine çekmek istiyorsanız şık ve göz alıcı hale getirmenizi sağlayan bir sarkıt ışık veya aplikler de kullanabilirsiniz.



Çocuklara Uygun Eğlenceli Banyo Modelleri


Çocuklarınızla tuvalet ve banyo rutinlerini daha keyifli ve eğlenceli bir hale getirmek istiyorsanız mutlu banyo alanları yaratmaya özen göstermeniz gerekebilir. Çocuklar neşeli, renkli ve dikkat çekici dekoratif ürünler ve banyo aksesuarları ile diş fırçalama veya el yıkama rutinlerini çok daha keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirler. Çocukların ilgilerini çekebilecek banyo dekoratif ürünler ile siz de evinizi mutluluk merkezi haline getirebilirsiniz.



Eğlenceli Bir Tema Seçin


Çocuğunuzun kişiliğini yansıtan bir tema seçmek, banyo zamanı konusunda heyecanlı hissetmelerine yardımcı olabilir. Deniz veya uzay teması gibi onlar için kişiselleştirilmiş bir tasarım seçmek, banyolarının gerçekten kendilerine ait olduğunu hissetmelerini sağlayabilir. Bu noktada kararsız kalırsanız duvar kağıtları, mobilyalar, vitrifiye ve aksesuarlar için çocuğunuzun odasındaki renk şemalarından, desenlerden ve temalardan ilham alabilirsiniz.



Banyo Zamanını Eğlenceli Hale Getirin


Çocuğunuzun banyoda keyifle vakit geçirmesi için oyuncaklarını saklayabilecekleri ve duş vaktini en eğlenceli şekilde tamamlayabilecekleri bir alan yaratmanız gerekir. Banyo için eğlenceli ve su geçirmez oyuncak kutularına yatırım yapmak, sevimli paspaslar seçmek ve renkli duş perdeleri kullanmak her zaman oyun alanı yaratmanın harika bir yoludur.



Pratik ve Eğlenceli Banyo Aksesuarları Seçin 

Decoverse Blog

Diş fırçasına veya sabunluğa kolay erişim, çocuğunuzun sabah rutinini kolaylaştırabilir. Diş macunu için yeri olan bir diş fırçası tutucusu, yalnızca çocuklarınızın diş fırçalarını düzenlemekle kalmaz aynı zamanda dağınıklıktan uzak temiz bir tezgah oluşturmanıza yardımcı olur. Aynı şekilde eğlenceli ve sevimli kahramanlardan oluşan sabunluklar da çocukların ilgisini çekerek hijyen rutinine katkı sağlayabilir.


Siz de evinizde eğlenceli ve mutlu tuvalet veya banyo dekorasyonu oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm dekorasyon, mobilya ve vitrifiye ürünlerini Decoverse ayrıcalıkları ile hemen keşfedin! 

Diğer Blog İçeriklerine Göz Atın
Karşılaştır