{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

Banyonuzdaki Depolama Alanlarını Nasıl Düzenlemelisiniz?

Decoverse Blog

Yaşam alanlarının en sık kullanılan bölümlerinden biri olan banyolarda pek çok eşya bir arada bulunur. Temizlik malzemelerinden kişisel bakım ürünlerine, havlulardan makyaj malzemelerine kadar birbirinden farklı eşyalara ev sahipliği yapan banyolarda, düzenli bir görünüm yakalamak için tüm bu ürünlerin bir düzen içerisinde olması gerekir. Aksi takdirde bu alanlarda düzensiz ve dağınık bir görünüm ortaya çıkar. Banyolarda yer alan eşyaların açıkta kalmaması ve derli toplu olması için ise banyo düzenleme aksesuarları kullanılır. Siz de banyonuzda ekstra alanlar oluşturmak ve daha şık bir görünüm elde etmek için banyo dolabı düzenleme ipuçlarından yararlanmaya ne dersiniz? Bu yazımızda banyo düzeni hakkında merak edilen detayları bulabilirsiniz.

Decoverse Blog

Banyo Düzenleme Aksesuarları Nelerdir?


Banyo düzenleme aksesuarları konusunda birçok farklı üründen yararlanarak ideal çözümler elde etmek mümkün. Son trendlere göre tasarlanmış şık banyo mobilyaları, vitrifiye ürünler ve işlevsel aksesuarlar sayesinde banyodaki eşyalarınızı düzene sokabilir ve genel görünümü düzenli hale getirebilirsiniz. İşte banyonuzda yer verebileceğiniz aksesuarlar:


●  Banyo çekmece düzenleyici ürünleri

●  Duş rafları

●  Lavabo dolabı

●  Boy dolabı

●  Çamaşır makinesi dolapları

●  Banyo deterjan düzenleyici modelleri

●  Raflar

●  Hasır sepetler



Hayat Kurtaracak Banyo Düzenleyiciler


Evdeki en önemli kişisel bakım alanlarından biri olan banyoları görsel açıdan estetik hale getirmek için banyo düzenleyici eşyalardan yardım alabilirsiniz. Banyonuza yepyeni bir hava katacak ve dekorasyona elegant bir dokunuş ekleyecek ürünleri banyonuzun ölçülerine göre seçerek alanı çok daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz. Aşağıdaki banyo düzenleyicilerden zevkinize göre seçimler yapabilirsiniz.



Aynalı Banyo Dolapları


Banyonuzu yenilemek isteyen biriyseniz banyo dekorasyonunuza şık bir çözüm için aynalı banyo dolabı modellerinden yararlanabilirsiniz. Bu dolapların içerisinde kişisel bakım ürünleri, tıraş malzemeleri, makyaj malzemeleri ve parfüm gibi ürünleri saklayabilir, alandan tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca aynalı dolapların içerisinde diş fırçası ve diş malzemelerinizi de hijyenik bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Decoverse Blog
Decoverse Blog

Lavabo Dolabı


Lavabo dolabı, lavabo altında kalan boruların görüntüsünü kamufle etmek ve pek çok eşyayı depolamak için ideal bir seçenektir. Son yılların popüler ürünlerinden olan tezgah üstü lavabolarla kullanılan lavabo dolaplarını, banyo deterjan düzenleyici gibi ürünlerle daha işlevsel hale getirebilir, dolabınızın içine çeşitli temizlik malzemelerinizi yerleştirerek yerden tasarruf edebilirsiniz.

Decoverse Blog

Boy Dolabı


Banyo dolap düzeni için önemli yer tutan, banyolarda duvara asılan ya da ayaklı olarak satılan boy dolabı, banyoda geniş yer kaplayan birçok ürün için kurtarıcı görevi görür. Tuvalet kağıtları, saç kurutma makineleri ve havlular için bu dolapları seçerek banyonuzun çok daha düzgün ve estetik görünmesine katkı sağlayabilirsiniz. İnce ve uzun formdaki banyo boy dolapları, her yere kolayca sığarak banyodaki dar alanların bile değerlendirilebilmesine imkan tanır. Dilerseniz dolabınızın içerisine banyo çekmece düzenleyici ürünlerinden ekleyerek alanı çok daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Decoverse Blog

Çamaşır Makinesi Dolabı


Eğer çamaşır makineniz banyoda yer alıyorsa ve mevcut görünümünden şikayetçiyseniz o halde çamaşır makinesi dolabı modelleri tam size göre! Çamaşır makinesinin üzerine kolayca takılan bu dolaplar sayesinde makinenizin göz yorucu görünümünden kurtulabilir ve banyonuzda daha minimal bir ambiyans yaratabilirsiniz. Dilerseniz bu dolapların altında ekstra göze sahip olan modellerini tercih ederek bütün bir dolap görünümü elde edebilirsiniz.

Decoverse Blog

Kendisi Küçük Etkisi Büyük Aksesuarlar: Kanca ve Askı Raf


Banyoların vazgeçilmez ürünleri arasında kanca ve askı raflar başı çeker. Banyo dolap düzeni konusunda size yardımcı olacak bu ürünler ile hem şık hem de düzgün bir görünüm yakalamak mümkün. Banyolarda askılık kullanmak duvardaki seramiklere zarar vermesi açısından çoğu kişi tarafından tercih edilmez. Oysaki duvar karolarına zarar vermeden kanca ve askılıklardan yararlanmanın yeni yolları da var. Yapışkanlı kanca ve askılıklar yeni nesil banyolar için ideal çözümler arasında. Farklı boyutları bulunan bu ürünlerin küçük olanları el havlusu gibi eşyalar için uygun olurken büyü modeller ise bornoz veya süpürge gibi daha ağır eşyaları bile taşıyabilecek güçte. Banyonuzdaki kalabalığın önüne geçmek için ihtiyacınız kadar kanca satın alabilirsiniz.


Banyo askılıkları ise eşyaları kapı arkalarına asmak için tercih edilebilir. Bornoz, havlu ve diğer eşyaları asmak için kullanabileceğiniz bu ürünlerin tekli, 2’li, 3’lü veya 4’lü kanca sistemine sahip çeşitlerinden satın alabilirsiniz. Bu ürünler boyutlarına, tasarımlarına, şekillerine ve monte edilme biçimlerine göre farklılık gösterir. El havlunuzu asmak için kullanacağınız banyo askılığı modelini sabunluk ve fırçalık gibi diğer aksesuarlarla set şeklinde satın alabilir, böylece banyonuzda uyumlu bir görünüme imza atabilirsiniz.


Raf modelleri banyolardaki en işlevsel çözümlerden biridir. Dolaplarınızın yeterli gelmediği noktada banyo raflarını kullanabilirsiniz. Banyo rafı seçenekleri mekandaki atıl kısımları ideal bir şekilde değerlendirebilmenize ve her şeyin elinizin altında olmasına imkan tanır. Banyo düzenleme unsurlarından biri olan rafları banyonuzun zeminine, duvarına veya boş bir alan olan çamaşır makinenizin üzerine monte ederek banyonuza şık ve işlevsel bir hale getirebilirsiniz. Rafların üzerine kişisel bakım eşyalarınızı ve hoş görünümlü banyo aksesuarlarınızı ekleyerek ortamın görünümünü çekici hale getirebilirsiniz.


Öte yandan banyo raflarını dekorasyona şıklık katan bir obje olarak da kullanabilirsiniz. Ayaklı raflar tercih ederek bunların üzerine bitkiler koyabilir, banyonuzu bir anda bambaşka bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Duşlara da monte edilebilen banyo rafları sayesinde duşta kullandığınız peeling, şampuan, duş jeli ve kese gibi ürünlerinizin derli toplu görünmesini sağlayabilir, duş alanınızı daha organize edilmiş bir forma dönüştürebilirsiniz. Tel rafların yanı sıra değişik malzemelerden yapılan ürünleri de tercih edebilirsiniz.

Decoverse Blog

Size Alan Kazandıracak Hasır Sepetler  

Decoverse Blog

Banyo düzenleme aksesuarları arasında olmazsa olmazlardan olan hasır sepet ve kutular, fazlalıklardan kurtulmanıza ve daha minimal bir banyo dekorasyonuna sahip olmanızı sağlar. Birbirinden farklı tasarımlarla sunulan sepet çeşitleri ortama hoş bir görünüm kazandırmanın en ideal yollarından biridir. Banyo dekorasyonunuza uyumlu renklerde seçeceğiniz hasır sepetlerle ortamda doğal bir görünüm oluşturabilirsiniz. Sepetlere makyaj malzemelerinizi, kişisel bakım ürünlerinizi, parfüm ve deodorantlarınızı yerleştirebilirsiniz. Ayrıca banyonuzda yer varsa birkaç hasır sepet daha alarak bunları misafir havluları ve misafir eşyaları için ayırmanız mümkün. Böylece evinize gelen misafirleriniz için zarif alanlar oluşturabilirsiniz.


Büyük boyutlu sepetlerinizi ise banyo deterjan düzenleyici ürünlerle bir arada kullanarak içerisine tüm temizlik malzemelerinizi kolayca yerleştirebilir ve temizlik günlerinde aradığınız her türlü ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Çekmeceli hasır sepet çeşitleri de size banyoda düzenli bir görünüm konusunda önemli avantajlar sağlar. Dört veya daha fazla göze sahip olabilen bu sepetlere farklı büyüklükteki fırçalarınızı, saç spreylerinizi ve diğer saç bakım ürünlerinizi koyarak banyonuzdaki kalabalık görünümden kurtulabilir, banyonuzun ferah bir hava kazanmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz hasır sepetlerinizi değişik iplikler, kurdeleler ve kumaşlarla süsleyerek banyonuzu daha özgün ve şık bir hale getirebilirsiniz.


Siz de banyo dolabı düzenleme araçlarından yararlanarak banyolarınızda son derece kreatif görünümler yakalayabilirsiniz. Decoverse sitesini ziyaret edin ve banyonuzu düzenlemeye hemen başlayın!

Diğer Blog İçeriklerine Göz Atın
Karşılaştır